3 gode grunde til at male loftet i hele huset

Der kan være mange gode grunde til at male loftet i hele huset på en gang. Måske matcher malingen på væggen ikke med malingen på loftet, eller måske er der et par grimme pletter, du gerne vil have bugt med. Det er både praktisk at få gjort det hele relativt hurtigt, men også at få skabt en ensartethed, så huset får et helstøbt udseende.

Det eneste, du egentlig behøver er en bøtte loftmaling i den farve, du ønsker, en pensel og en spartel, før du kan gå i krig med at male loftet.

Ensartet farve

Når du selv maler loftet, er du selvfølgelig selv herre over, hvilken slags maling og hvilken slags farve den maling har. Der kan være ret tydelige tegn i huset, hvis malingen der er blevet brugt før var meget billig. Det resulterer ofte i et dårligt resultat med dårlig dækning.

Måske synes du heller ikke om loftets nuværende, lettere gammeldags farve, som var populær for 20 år siden. Alt dette kan løses med blot et par lag af maling! Læs mere hjem og hus her.

Helstøbt udseende

Hvis du beslutter dig for at male loftet i hele huset, vil dit hårde arbejde uden tvivl blive betalt med det endelige, flotte resultat. Når du går igennem hele huset, vil du nu bemærke, hvordan huset har fået et helstøbt udseende uden at gå på kompromis med kvaliteten af maling.

Det er især meget tilfredsstillende, at du selv har stået for arbejdet, og det vil også blive lagt mærke til af de gæster, der besøger dit nymalede hjem. Med de rette redskaber og den korrekte teknik med præcise penselstrøg er du ikke langt fra et resultat, du kan være tilfreds med. Klik her for mere information om loftmaling.

Få det overstået på en gang

Det er vigtigt at huske på, at der er forskel på almindelig maling og maling specifikt lavet til maling af loftet. Under loftmaling findes der en række andre malingprodukter alt efter, hvor meget eller lidt dækkende du ønsker, loftet skal være. Derudover handler det for det meste også om, hvilke slags redskaber du bruger til at male og teknikkerne for at opnå det bedst mulige resultat.

Det er rigtig ærgerligt at opdage en fejl i malingen eller teknikken og skulle gøre det hele om igen, så husk at lægge en plan, inden du går i gang med at male.