Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Hvordan du vælger den rigtige maling til dit hjem

Ethvert hjem er båret af vægge, der skaber rammerne for de rum, man har. De giver altså en masse sjæl til rummene, som man efterfølgende skal bruge en masse tid i. Det kræver altså også, at man maler på en kvalitetsbevidst måde. Det kan dog være en kunst at male en væg, så den både er flot, langtidsholdbar og af god kvalitet. Derfor er der nogle overvejelser, man kan gøre sig, inden man kaster sig ud i det næste malerprojekt. 

Kvalitetsmaling, fordi dine vægge bærer dit hjem

Vægge er bærende elementer i ethvert rum, og derfor skal de være både flotte og af høj kvalitet. Det gælder også malingen. Her er det en god investering at købe maling af høj kvalitet, så de kan holde sig pæne i mange år. På den måde behøver du ikke at male væggene lige så ofte, og du skaber gode rammer omkring dit hjem for de næste mange år. Med nordsjø maling får man kvalitet for alle pengene, og de kan samtidig fås i mange typer, glans og farver, så de kan passe til ethvert hjem. Det er også muligt at få nordsjø loftmaling, så du kan give dit loft samme kærlige hånd.

Miljøvenlig maling for fremtidens skyld

Miljøvenlig maling er miljøvenligt på to forskellige måder - både når det kommer til indeklimaet, og når det kommer til planetens klima. Denne type maling er nemlig produceret på en måde, der tager hensyn til klimaet, og som ikke indeholder uhensigtsmæssige kemikalier, der kan have konsekvenser for mennesker og dyr. Det gælder både nordsjø loftmaling og vægmaling. Derfor kan det være en rigtig god ide at vælge en maling, som er miljøvenlig, næste gang væggene eller loftet skal males - både for din egen sundhed og for Jordens sundhed. 

Tag højde for rummet, når du køber primer og maling

Udover selve malingen, er det også vigtigt med en god primer, der kan mætte farven på væggen, binde malingen endnu bedre til overfladen og skabe ekstra holdbarhed. Dette gælder ikke bare i stuens vægge, men også eksempelvis på badeværelset eller i køkkenet. 

Forskellige rum og forskellige materialer kræver dog forskellig behandling. Et badeværelsesrum kræver primer og maling, der kan tåle større mængder af fugt, mens nordsjø loftmaling er lavet specifikt til at binde sig til loftsflader. På den måde skal man altid tage højde for det rum og den overfalde, man maler, hvis man vil skabe det bedste resultat. 

Det er vigtigt med kvalitetsbetonet maling, hvis man vil skabe de bedste rammer for sit hjem. Her er nordsjø loftmaling og vægmaling et godt bud, næste gang du skal male - uanset hvilket rum det drejer sig om.