Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Mal loftet i stuen og få et helt andet og mere hyggeligt rum

Bolig og indretning har meget at sige om, hvem du er som person, og hvad dine interesser er. Vores indretning afspejler nemlig tit, hvem vi er som personer.

Det er derfor også vigtigt at opdatere sin indretning, sådan den passer til vores livsstil. Dette kan f.eks. gøres ved hjælp af maling, og du kan få skabt et helt nyt rum. Få tips til hvordan du kan gøre det i stuen.

Skab et nyt rum i stuen

Stuen er et meget populært rum i dit hjem. Det har derfor også en stor indflydelse på, hvordan vores stil er i rummet. Det kan gøres på flere måder, og maling er en af dem.

Maling kan have flere måder at udtrykke sig på. Farver har en forskellig betydning og kan vise forskellige ting alt efter farven.

Brug de varme farver for mere hygge

Stuen er et rum, man meget gerne vil have er hyggeligt. Der sker mange hyggelige stunder i en stue. Hygge kan komme fra mange ting, men dette kan også ske igennem farverne.

Farver, der er i den varme skala, har en tendens til at skabe mere hygge. Dette er grundet at de varme farver, skaber mere tæthed og på den måde samler flere mennesker. Farver er en god ide at få ind i din bolig.

Mal loftet i stedet for væggen

De fleste vælger at male væggen i stedet for at male loftet. Det er det typiske og sikreste valg. Dog kan der være nogle fordele ved at male loftet i stedet for. Selvom det ikke er traditionelt valg, så er det også et modigt valg.

Men vælger man at male loftet, så vil man også skabe et helt nyt rum. Du vil få indrammet rummet på en ny måde, som vil være med til at skabe en helt ny effekt. Dette er en effekt som en slags hule. En hule forbindes som oftest med noget, som er hyggeligt.

Loftet kan forbinde gulvet

Mange tænker ikke loftet ind i indretningen. Det er noget, som er der, men ikke noget der bliver gjort ekstra ud af. Dette er der ingen grund til, da et loft kan skabe meget rum - især hvis du giver det en anden farve end væggene med en god og dækkende loftmaling.

Det kan også fortælle, hvem du er som person. Du er en som tør at springe ud i tingene, og som ikke er bange for at tage det ekstra skridt.